Положення про Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області

Положення про вебсайт Управління освіти Ніжинської міської ради

Карта закладів освіти підпорядкованих Управлінню освіти

Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту "AIKOM"

Наказ №09 від 18.01.2023 "Про доповнення списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти міського бюджету у 2022-2023 н.р."

Наказ №6 від 10.01.2023 "Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію"

Наказ №150 від 20.12.2022 "Про посилення контролю за виконанням вимог законодавства щодо забезпечення функціонування української мови як державної у закладах та установах, підпорядкованих Управлінню освіти"

Стратегія розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Ніжинської територіальної громади на 2022-2024 роки

План мережі закладів освіти на 2020-2024 роки

План роботи Управління освіти 2024 рік

Наказ 121 від 12.10.2021 р. "Про затвердження Порядку проведення контролю за діяльністю закладів освіти (установ), підпорядкованих Управлінню освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області"

Пропозиції директорів до плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти на 2022-2023 навчальний рік

Виступ начальника Управління освіти Валентини Градобик на сесії Ніжинської міської ради 20.01.2022

ВПП ООН

Наказ №94 про прозорість та відкритість

Новини

Колегія 13 березня 2024 року

 

13 березня 2024 року відбулася колегія Управління освіти Ніжинської міської ради в ННВК №16 «Престиж».

Презентація роботи класу безпеки

 

Колегія розпочалася з презентації роботи класу безпеки ННВК №16 «Престиж». Цей клас був обладнаний усім необхідним завдяки Громадській організації «Істок» в партнерстві з представництвом міжнародної організації PLAN INTERNATIONAL, для того, щоб учні могли здобути знання та навички домедичної допомоги, правил поведінки в надзвичайних ситуаціях та мінної безпеки.

 

Формування мережі закладів освіти

 

Надія Пономаренко, заступник начальника Управління освіти, ознайомила присутніх з Планом перепрофілювання закладів загальної середньої освіти та детально зупинилася на Плані формування мережі закладів загальної середньої освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

 

Надія Горбач, головний спеціаліст Управління освіти, виступила з проблемними питаннями формування мережі закладів загальної середньої освіти до 2027 року та Планом формування мережі закладів загальної середньої освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти Ніжинської територіальної громади.

 

У ході обговорення питання виступили:

 

Володимир Дорохін, директор Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради;

 

Світлана Алексєєнко, директор Ніжинського ліцею при НДУ імені Миколи Гоголя;

 

Наталія Жадько, головний бухгалтер Управління освіти.

 

Діяльність закладів дошкільної освіти

 

Олеся Дорошенко, спеціаліст І категорії Управління освіти, проінформувала про окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти під час воєнного стану.

 

У обговоренні питання взяли участь:

 

Аліна Кушнір, директор закладу дошкільної освіти №13 «Берізка»;

Татяна Пищик, директор закладу дошкільної освіти №21 «Калинонька».

 

Створення безпечних умов

 

Оксана Поливко, провідний спеціаліст Управління освіти та Микола Коверзюк, інженер з охорони праці, розповіли про створення у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти безпечних умов для вихованців, учнів, педагогічних та інших працівників з урахуванням військового стану: створення класів безпеки, розробка паспортів безпеки, забезпечення пожежної безпеки, забезпечення доступу до укриття, обладнання та підтримка в належному стані захисних споруд, підвищення рівня знань з цивільного захисту.

 

Різне

 

Алла Парубець, головний спеціаліст Управління освіти, ознайомила з умовами проведення змагання "Пліч-о-пліч" та "Сокіл «Джура»" й нагадала про реєстрацію на Національний мультипредметний тест (НМТ), яка починається 14 березня.

Олександра Тимошенко, в.о. директора МЦПРПП, розповіла про можливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників та проведення заходу для педагогічних працівників на базі гімназії №17.

 

Наталія Жадько, головний бухгалтер, ознайомила з питанням організації відпочинкових таборів.

 

Підбила підсумки колегії Валентина Градобик, начальник Управління освіти. За результатами колегії прийнято ухвали.

 

Дякуємо за плідну співпрацю!

 

Ми у соцмережах