Положення про Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області

Положення про вебсайт Управління освіти Ніжинської міської ради

Карта закладів освіти підпорядкованих Управлінню освіти

Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту "AIKOM"

Наказ №09 від 18.01.2023 "Про доповнення списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти міського бюджету у 2022-2023 н.р."

Наказ №6 від 10.01.2023 "Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію"

Наказ №150 від 20.12.2022 "Про посилення контролю за виконанням вимог законодавства щодо забезпечення функціонування української мови як державної у закладах та установах, підпорядкованих Управлінню освіти"

Стратегія розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Ніжинської територіальної громади на 2022-2024 роки

План мережі закладів освіти на 2020-2024 роки

План роботи Управління освіти 2024 рік

Наказ 121 від 12.10.2021 р. "Про затвердження Порядку проведення контролю за діяльністю закладів освіти (установ), підпорядкованих Управлінню освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області"

Пропозиції директорів до плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти на 2022-2023 навчальний рік

Виступ начальника Управління освіти Валентини Градобик на сесії Ніжинської міської ради 20.01.2022

ВПП ООН

Наказ №94 про прозорість та відкритість

Новини

30 квітня 2024 року в актовій залі гімназії № 3 відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО, БДЮ, директорів таборів з денним перебуванням під головуванням Надії Пономаренко, заступника начальника Управління освіти

Метою наради було обговорення питань підготовки та організації відпочинку дітей влітку 2024 року. План передбачає організацію роботи 8 таборів з денним перебуванням, в яких зможуть відпочити 1260 дітей.

Під час наради учасники обговорили такі питання:

1. Підготовка та організація відпочинку влітку 2024 року.

2. Заходи безпекової ситуації під час відпочинкової кампанії.

3. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи закладів під час відпочинкової кампанії.

4. Організація харчування у таборах з денним перебуванням.

5. Матеріально-фінансове забезпечення таборів з денним перебуванням

6. Організація дозвілля під час відпочинку здобувачів освіти та вихованців.

У висвітленні питань взяли участь Михайло Грушко, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ніжинського управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області, Андрій Дудкевич, начальник відділу ОПР та ЦЗ Ніжинського РУ ГУ ДСНС Україниу Чернігівській області, Лариса Чернишева, начальник КТВП «Школяр», Оксана Дзюба, в.о. головного бухгалтера централізованої бухгалтерії, Оксана Поливко, провідний спеціаліст Управління освіти, Олеся Дорошенко, спеціаліст І категорії та Олександра Тимошенко, в.о. директора МЦПРПП.

Досвідом роботи організації табору з денним перебуванням «Зоряний» НВК №16 «Престиж» у 2023 році поділилась Світлана Бутенко, директор табору.

Підбила підсумки наради Надія Пономаренко.

Дякуємо учасникам за плідну співпрацю.

Ми у соцмережах