Положення про Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області

Положення про вебсайт Управління освіти Ніжинської міської ради

Карта закладів освіти підпорядкованих Управлінню освіти

Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту "AIKOM"

Наказ №09 від 18.01.2023 "Про доповнення списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти міського бюджету у 2022-2023 н.р."

Наказ №6 від 10.01.2023 "Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію"

Наказ №150 від 20.12.2022 "Про посилення контролю за виконанням вимог законодавства щодо забезпечення функціонування української мови як державної у закладах та установах, підпорядкованих Управлінню освіти"

Стратегія розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Ніжинської територіальної громади на 2022-2024 роки

План мережі закладів освіти на 2020-2024 роки

План роботи Управління освіти 2024 рік

Наказ 121 від 12.10.2021 р. "Про затвердження Порядку проведення контролю за діяльністю закладів освіти (установ), підпорядкованих Управлінню освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області"

Пропозиції директорів до плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти на 2022-2023 навчальний рік

Виступ начальника Управління освіти Валентини Градобик на сесії Ніжинської міської ради 20.01.2022

ВПП ООН

Наказ №94 про прозорість та відкритість

Новини

Учнівське самоврядування – це спосіб залучення учнів до активної та творчої різносторонньої роботи

В останній день зими 29 лютого був проведений міський Форум учнівського самоврядування "Лідерство об'єднує".

Даний захід був організований Управлінням освіти Ніжинської міської ради та гуртком "Лідер" у Будинку дітей та юнацтва в рамках проєкту "Лідерство об'єднує" в межах програми UPSHIFT.

Лідери учнівських самоврядувань спільно з педагогами-організаторами загальноосвітніх навчальних закладів міста поринули в активний діалог з питань лідерства та учнівського самоврядування.

І блоком форуму була "Панельна дискусія" на якій запрошені експерти: Градобик Валентина Валентинівна — начальник Управління освіти Ніжинської міської ради.

Тимченко Анжела Володимирівна — директор Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр, екскоординатор гуртка "Ліга старшокласників".

Тронь Єлизавета — студентка коледжу культури та мистецтв, експрезидент "Ліги старшокласників", вокалістка, абасадорка Молодіжного центру, членкиня ГО «ЛІМ».

Степнова Єлізавета — президент гуртка "Лідер" при Ніжинському будинку дітей та юнацтва.

Залучені експерти відповідали на запитання, ділилися власним досвідом, спільно з лідерами знаходили різні шляхи залучення та заохочення учнів до активної роботи. В цілому будували майданчик діалогу важливих питань, що стосуються лідерства та учнівського самоврядування.

Далі була невелика перерва — чаювання зі смаколиками, де учасники активно спілкувалися один з одним.

ІІ блок форуму "Груповий інтенсив — Лідерство у моєму житті".

Дана частина складалася із трьох майданчиків, із чудовими та креативними експертами:

Гуторка Катерина — головний спеціаліст відділу міжнародних зв'язків та інвестиційної діяльності

Гомоляко Роман — заступник директора Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр

Демчук Софія — студентка Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, волонтерка Громадської організації "Час для нас"

Експерти приготували для учасників різні інтерактивні вправи, а також свою власну історію становлення як лідера та активної молодої людини.

Завершився форум дуже цікаво та творчо. Дякуємо ансамблю "Співаночка" БДЮ за неймовірний номер та мотивацію.

Фінальною роботою стало — створення неймовірної стіни лідерства, де кожен учасник залишив свої враження та власну думку щодо лідерства та учнівського самоврядування.

«Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівській реалізує "Агенція локальних ініціатив" за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW. ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та необов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ, Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини та німецького державного банку розвитку KfW».

Світлана Бутенко, керівник гуртка "Лідер" у Будинку дітей та юнацтва

Ми у соцмережах